Доченька вмерла...

Валентин Серых
       ДОЧЕНЬКА  ВМЕРЛА…
              Валентин  Сєрих

Доченька вмерла…  Великий  мій  Боже…
Хто  що  зарадить  і  чим  допоможе?

Хто  б  зупинив  ту  жахливу  годину,
Щоб  врятувати  кохану  дитину?

Ту,  з  ким  всі  подруги  милі  та  любі,
Ту,  що  жила  у  щасливому  шлюбі.

Тромб  обірвався…  Миттєва кончина.
Так  і  приходить  жахлива  кручина.

Де  ж  справедливість  у  Космосі  бродить?
Ми  іще  живі,  а  донька  уходить…