Жертва

Катрин Брехт
Якби хтось сказав
Де початок бере
Неосяжно-далекий
Світовий океан
Я б зібрала там
Риб, що тікають
Від дна
Й віддала своє
Тіло для
Всіх вищих благ

Коли їхні зуби
Голодно ввірвуть
Останні частинки
Мого живота
В великому місті
Крізь крики і страх
Народиться хтось
Вже кращий за нас