Love is a sickness, love is a drug...

Мила Полянская
Love is a sickness, love is a drug...
Yet be my remedy, yet be my luck.
I’m so vulnerable, quite weak,
Whilst I can’t lean on your shoulder this week.

Love is a light that keeps me alive.
Darkness is dead, yet we truly survive.
Love is a masterpiece, love is an art,
Your face just gives me the heat from the heart.