Сутнiсть троянди

Светлана Кравчук 379
Троянда сумна і розкішна,
Вона не кваплива і ніжна.

Загадка у ній і безмежність.
Не спокусись! Обережність

Це те, що не буде в заваді!
Бо голки в троянди при владі.

Слугують для захисту змісту:
Дивитися можна, з руками – не лізти!

© Copyright: Кравчук Світлана Миколаївна, 2019

04.08.2019

19:31

Всі права застережені. Будь-яке використання потребує  письмової згоди автора.