есенцiя

Гелена Смилянская
розлився морем настрій по душі,
не видно хвиль потужних,
тихий штиль,
у вухах - шурхіт, плескіт,
схиляють квіти голови свої
у саму душу,
із кольорів - всілякі там,
які лиш можу уявити

08.54
05.08.2019

*Есенція (лат. essentia — суть)