Хiба все так похмуро - укр. мова

Марат Школьник
У тєліку новини про Мадуро,
Сусід до жінки за стіною: "Дура!"
Над стелею гримить апаратура,
Під вікнами стоїть сміттєва фура.

А на паркані абревіатура.
Знов буде дощ, йде хмара сіро-бура.
Навіщо зранку на все катиш бура?
Чи настрій то такий або натура...

Буденний день... така вже партітура!
Нам в спілкуванні як зламати мура?
Став перед дзеркалом, а в нім карикатура.
Та подивись! Хіба все так похмуро?