Краина мрий

Григорий Кирш
           1к
Країна мрій у кожному серці,
По всій країні хай вітром несеця.
Ми з вітром мрій,піднімем країну
І будемо ми на всесвітній вершині.
Та кожен має цьому посприяти.
На себе всю відповідальність узяти,
За нашу країну, за себе, за мрію-
І страх і приниження зовсім розвіється.
           П-в
Вся Україна, це країна мрій.
Її в своїм серці, ти коханням зігрій.
Хай спів лунає, та вирують танці-               
Допоможе Микола, та Татьяна Латанські.
            2к
Цим людям зовсім не байдужа країна.
Ми з Богом в серці країну піднімемо.
Будемо першими на п'ядесталі,
Щасливі, усміхнені, й трішки усталі.
Усталість хай буде нам мила й приємна,
Бо всіх українців одразу об'єднує.
Нумо друзі, давай допоможемо..,
Разом усе що завгодно ми зможемо!
            П-в
Вся Україна, це країна мрій.
Її в своїм серці, ти коханням зігрій.
Хай спів лунає, та вирують танці-
Допоможе Микола, та Татьяна Латанські.
 
Вся Україна, це країна мрій.
Її в своїм серці, ти коханням зігрій.
Хай спів лунає, та вирують танці-
Допоможе Микола, та Татьяна Латанські.