Дозволяю, йди крiзь мою душу

Наталия Редько 2
Дозволяю, йди крізь мою душу
Хочеш, то спочинь, а ні — транзитом
Зупинятись силою не змушу
Вас багато, де усіх подіти…

Залиши, як хочеш, подарунок,
А як ні — на згадку можеш взяти
Чарівний віконний візерунок —
Потаємних мрій ажурні грати.

Випадкові перехожі долі
Вдача випадковості мінлива…
Ти ж бо, як зажди, без парасолі
Бо таких як ти кохає злива.