Плавки ул бит тансыкка

Фаниль Асфаров
Трусик плавки тугел бит ул.
Ботларны курсэтергэ.
Кутебезгэ аны киеп.
Була бот кутэрергэ.

Бот кутэрсэндэ куренми.
Теге бу ни нэрсэлэр.
Тиздэн салып атып була.
Мэ бирэм дип дисэлэр.

Трусик кийсэн кышын жылы.
Жэен нилэр тирлэми.
Хатын кызлар куте тунса.
Кайсы вакыт кигэли.

Плавкаларда нилэр пешэ.
Кычытып йори башлый.
Берэр матур хатын курсэ.
Кысылып сыймый башлый.

Шуна курэ эйбэтерэк.
Трусик киеп йорергэ.
Аны кийсэн була тыныч.
Танцыларда биергэ.

Музейларда бардыр эле.
Кара сатин трусиклар.
Без бит шуны киеп ускэн.
Настоящий мужиклар.

А плавки ул бит тансыкка.