как мира древн. явл

Татьяна Кисс
Мов явище прадавне свiту
Мирослава Стулькивская
Мов явище прадавнє світу,
Мов вогняний життя потік,
Розподіл без пояснень, звіту
Душі - її страждання лік.

Та, коли є страждання чаша,
Наповни ти її скоріш
Приємним спогадом побачень
Із юності веселих ніш.

Оригинал:
Татьяна Кисс
http://www.stihi.ru/2014/12/16/4227

Как мира древнее явленье,
Как жизни пламенный поток,-
Необъяснимо разделенье
Души - её страданий ток.

Но, если чаша есть страданья,
Наполни ты её скорей
Безумной негою свиданья
С весёлой юностью своей.