Пекло червоно-чорне

Наталия Редько 2
Пекло червоно-чорне
І морок, і морок, морок,
Морок мене огорне.
Де ж Ти, Мессіє, де?
Під тягарем гріха
Я і сліпа  й глуха,
Серце до Тебе йде...

А людство, немов дитя,
Бавиться полум*ям вічності
Й вірить в земне життя.
То де ж Ти, Мессіє, де?
Я зовсім уже слаба,
Я вже нічия раба.
Чи царство Твоє гряде,
Чи серце моє діжде,
Де?