Рiдна хата, батькiвське гнiздо

Надежда Коротя
Господи, як хочеться полинуть
В рідний дім, до рідного села,
Обійняти батька, матір
I сказати добрі їм слова.

Як ми любимо, сумуємо за ними,
Від дітей і внуків передать привіт.
Господи, пошли їм ще годину,
Щоб діждалися і обійняли.

Розкидало всіх по білу світу,
I дороги в боки розвело,
Але серце, все ж, летить додому,
В рідну хату, в батьківське гніздо...


Н.Коротя 28.02.2019