Ко-ко-ко кудах

Кокоракис Петрос
Кудах-тах-тах
Кудах! Пок-пок?
Пок-пок! Кукареку?
Кукареку! Кукареку!
Пок-пок... кукареку.

Кудах пок-пок, пок-пок кукареку,
Кукареку, кукареку... кукареку,
Ко-ко... ко-ко...
Ко-ко-ко-ко!

Кудах ко-ко ко-ко!