Кукареку?

Кокоракис Петрос
Кукареку? Кукареку? Кукареку?
Кудах пок-пок, ко-ко-ко,
Кудах-тах-тах пок-пок квох ко-ко,
Ко кукареку квох пок-пок-пок,
Ко-ко-ко-ко! Ко-ко-ко-ко?!

Пок ко-ко кукареку куд-кудах
Кукареку
Кука... реку...

Пок-пок квох-квох куд-кудах ко-ко
Ко-ко-ко! Пок-пок-пок
Кукареку ко ко ко-ко пок пок-пок
Квох... кукареку?! Кука... реку?!