У поли... укр

Арчибальт
Воли не виють, ясла повні
Та віє зовні благодать
Жебрак молитвочку співає
Я віршик про нього складаю

Я не цураюся недолі
І у пречистім світлім полі
Не видно більше нікого
Лишь только Бога одного...