As willing lid o er weary eye by Emily Dickinson

Эмили Дикинсон -Сергей Ёлтышев
Готовность век усталых глаз
Закат склоняет в сон,
Пока от Храма наших душ
Оставит лишь балкон...


(Глядя на гаснущий закат с балкона.)

*********************************
As willing lid o'er weary eye by Emily Dickinson

As willing lid o'er weary eye      
The Evening on the Day leans       
Till of all our nature's House      
Remains but Balcony