Grasshopper springing...

Любовь Бакунская
Grasshopper springing from green grass.
It doesnit meen to sretten us.
Both birds and child, I'm yaur afraid.
I like to jump, but friend. I'm not wild
Let's play togother, I bring you smile.

             ***

Кузнечик выпрыгнул из травки.
Не бойтесь, птички и козявки,
Я не хотел вас испугать,
Хотел я с вами поиграть.
Люблю я прыгать с травинок гибких,
Я вам принес свои улыбки!

Кишинев