О, жiнко!

Наталия Рыбальская
О, жінко! Загадка природи.
То кара ти, то насолода.
Ти то Мегера, то спокуса.
Твій гнів страшніше землетруса.
Твоє кохання - справжні ліки...
Мабуть нелегко чоловіку
Розпізнавати ті відтінки,
Щоб полонити серце жінки.