Тиха гавань

Виктория 75
Не піднімають у бурю вітрил!
Градус пониження треба для тих,
Хто провокує ганебний конфлікт,
Навіть своїх не шкодуючи сил.

Сторони зовсім забули про мир:
Тільки амбіції, заздрість та лють,
Несамовитого спалаху вир!
В сварці, як завжди, згубилася суть.

Добре, коли переможений гнів
місце здоровому глузду надасть,
Згодом ущухне, сказавши: гаразд!
Стихне агресія, шквал почуттів!

Не піднімають у бурю вітрил!
Може  накоїти безліч страждань
моря бурхливого швидкісний вплив!
Краще у світлому колі бажань
вибрати тиху та світлу гавань,
щоби зцілитись від болю та ран.

08.08.2019