Сила добра

Светлана Кравчук 379
Добре серце – сад, що квітне.
Воно сильне та тендітне.
Добре слово – це коріння,
Предків всіх благословіння.
Добра думка – скарб одвічний.
Хто знайшов – в діях магічний.
Хто про справи добрі дбає,
Той життя своє не гає.
Бережіть себе у Бозі, –
Буде завжди у підмозі.
Захистіть себе від ліні, –
Бо життя – цих дій сумління.

© Copyright: Кравчук Світлана Миколаївна, 2019
08.08.2019
16:08
м. Львів

Всі права застережені. Будь-яке відтворення та використання без письмової згоди автора заборонене.
Повна або часткова републікація, публічне виконання тощо, без письмової згоди автора забороняються і вважаються порушенням авторських прав.