Роберт Геррик. H-200 На Габба

Сергей Шестаков
Роберт Геррик
(H-200) На Габба

"Мои котята", - Габб зовёт детей –
Не для того ль, чтоб утопить скорей?


Robert Herrick
200. Upon Gubbs.  Epig.
 
Gubbs call's his children Kitlings: and wo'd bound
(Some say) for joy, to see those Kitlings drown'd.