The mountains of Eggedal inspire my heart

Зоя Сперстад
The mountains of Eggedal inspire my heart
I'm full of Eggedala myths
Skredsvigs and Kittelsen's metaphysical cultural heritage ..
My Russian ancestral tribe came from the Ural mountains ..
They are rich with gemstones in the art form based
 on the myths of the people with strong in the spirit of craftsmanship.
According to ethnic research .
The Russian tribe started from the Ural mountains ..
 From mother's side, I have Kalevala myths ...
The world knows them from the movie "Lord of the Rings" ....
Kalevala is an epic poem that mirrors
people culture, crafts,
embroidery, weaving, housing, clothing.
Much common among popular cultures throughout the World ..
But all tribes have their own particularly beautiful characteristic ...
That fills us with inspiration
by recognizing something beautiful new ecstasy ...

Горы Эгедала вдохновляют мое сердце
Я полон мифов Эгедалы
Скредсвигс и метафизическое культурное наследие Киттельсена ..
Мое русское родовое племя пришло с Уральских гор ..
Они богаты драгоценными камнями в форме искусства на основе
  о мифах людей с сильным духом мастерства.
По данным этнических исследований.
Русское племя началось с Уральских гор ..
  Со стороны мамы у меня есть калевальские мифы ...
Мир знает их по фильму «Властелин колец» ....
Калевала это эпическое стихотворение, которое отражает
народная культура, ремесла,
вышивка, ткачество, жилье, одежда.
Много общего среди популярных культур во всем мире ..
Но у всех племен есть свои особенно красивые особенности ...
Это наполняет нас вдохновением
узнав что-то прекрасное в новом экстазе ...

Eggedals fjell inspirerer hjertet mitt
Jeg er full av Eggedala-myter
Skredsvigs og Kittelsens metafysiske kulturarv ..
Min russiske forfederstamme kom fra Ural-fjellene ..
De er rike p; edelstener i kunstformen
  p; mytene om folket med sterke i h;ndverks;nden.
I f;lge etnisk forskning.
Den russiske stammen startet fra Uralfjellene ..
  Fra mors side har jeg Kalevala-myter ...
Verden kjenner dem fra filmen "Ringenes herre" ....
Kalevala er et episk dikt som speiler
folkekultur, h;ndverk,
broderi, veving, bolig, kl;r.
Mye vanlig blant popul;re kulturer over hele verden ..
Men alle stammene har sin egen spesielt vakre karakteristikk ...
Det fyller oss med inspirasjon
ved ; gjenkjenne noe vakkert nytt ekstase ...

08.08.2019 Zoja Sperstad