А нэбо клычэ

Мирцов
Двыгун рокочэ,сылы набырае.
Гудуть турбины,рвуться у полит.
Трэмтыть машина.Ось вона рушае...
Хвилюеться риднэнька,мриючы про злит.

Литак слухняно шаси видрывае...
Пилот майстэрно корабэль вэдэ.
Маршрут на карти штурман прокладае.
На фюзэляжи й крылах сонцэ выграе.

Краса нэбэсна вэлыччю вражае.
Маныть и вабыть простир в вышыни.
Цю нэосяжнисть зир наш обиймае,
Щоб збэрэгты добробут й щастя на зэмли.

Прыспив.       

        Зэмля нас всих родыла.
        Зэмля нас всих зростыла.
        А нэбо-нэбо-нэбо
        Крыла нам дае.
        Зэмля нас проводжае.
        Зэмля нас зустричае.
        А нэбо-нэбо-нэбо
        Клычэ у полит.

1992-98гг.
Севастополь