Тупо-1

Хохол Хохотович
Якщо кілька днів перерви -
В написанні ритмо-віршів,
То здається, що у черепі
Мозок - розміром з горішок.

Без належного брейншторму
Бродиш наче у тумані,
Як під впливом хлороформу,
На слова втрачаєш память.

В позі легкої задуми
Підійнявши вгору палець,
Удаєш, що недоумок -
Це мудрець, доріг блукалець.

Часті паузи в розмові -
Вічний пошук точних значень,
А насправді - квола спроба
Удавати санчо панчо.

З навісними вітряками
В боротьбі щокожну мить,
Бо вивітрюють із памяті
Все, що в серці не щемить.

Ледве стримуючи потяг -
За рукав смикнувши рвучко,
Зупиняєш Дон Кіхота -
Даючи, як списа, ручку.