Молодость

Александр Шевченко 62
Про друзів дитинства:

Навіяно групою "Рождество" - "Молодость":

Ми не бачимось роками,
А когось нема давно,
Тих, хто ще лишився з нами,
Забуваєм все одно...

Молодість ту не забути,
Друзів нових не знайти,
Час той вже не повернути -
Життям далі треба йти...

Бо у кожного проблеми,
Гроші, діти та сім'я,
І забуті старі теми,
Де мав кращихі друзів я...

В тому, може і спасіння -
Тих, хто дружбу забуває,
Бо без них життя є тінню,
І багато він втрачає...

09-08-19.