Ко-ко-ко

Кокоракис Петрос
Кудах ко-ко кудах кукареку ко-ко,
Куд-кудах кудах-тах пок-пок квох,
Ко-ко-ко?

Кукареку кудах-тах ко-ко-ко,
Куд-кудах ко кукареку квох
Пок-пок ко-ко-ко кукареку
Кудах-тах-тах ко-ко

кококо