Ко кудах

Кокоракис Петрос
Ко ко ко кудах ко кудах
Кудах ко ко кудах ко ко
Ко кудах кудах ко ко ко
Ко ко кудах ко ко кудах

Кудах кудах кудах ко ко
Ко ко кудах ко ко ко ко
Кудах ко кудах ко кудах
Кудах ко ко ко ко кудах

Ко ко ко кудах кудах ко
Кудах ко ко ко ко ко ко
Ко кудах кудах ко ко ко
Кудах ко ко кудах кудах

Ко ко ко ко ко ко кудах
Кудах кудах кудах-тах-тах