Гра-10

Хохол Хохотович
Геймер-світ - не для вразливих,
До найменших змін й новацій,
Він для сильних та глузливих
Над ефектом трепанації.

Має приклад надто свіжий,
Як у мозок - наче цвяхи,
Забивались ДОСом ніжно
Ігри із 2Д розмахом.

Теми з присмаком сенсацій:
Scorched Earth, UFO Defense,
Розвиток цивілізації,
І убивства резонанс.

З ностальгією у серці -
Blood, King's Bounty, War Craft,
Doom, Heroes, Prince of Persia,
Що зазнали ДОСа крах.

Це не просто - геймер-досвід,
Це вагони інформації,
Якій важко сказать - досить,
Захистивши своє раціо.

Це непотріб, розфасований -
У мільярди свіжих мізків,
Що із часом став зіпсований,
Спам із памяті обрізків.

Це безумство технологій,
Що закріплено у памяті -
Ланцюгами аналогій,
Які зникли із реальності.