Гра-11

Хохол Хохотович
Гра з самотністю - дражлива,
Варта сліз гірких в подушку,
Якщо ліжка половина -
Прохолодна і нерушна.

Важко звикнути до тиші,
До розмови із собою,
Прислухатися, як миші
Дах гризуть над головою.

Самота - тамує подих,
І ховається від страху,
В спеку кутається в ковдри,
Як пташа під крила птаху.

Заспокоюється вранці,
Коли шум вдаряє в вікна,
І звіряє нові шанси -
Відшукати чоловіка.

Ще дражлива до обіймів
До цілунків теплих ніжних,
Кине погляд безнадійний
Услід парі небезгрішній.

Ніжність рук лишає тремор,
Губ торкання - це шаленство,
В тілі іншому потреба,
Наскрізь пройнята естетством.

Але погляд надтривожний -
Кинутий назад, пропащий.
Каже, що згубитись можна
Й у обіймах, як у хащах.

Повертається постійно
Самота в холодне ліжко,
Присідають тихо стіни,
Присипаючи небіжку.

Гра з самотністю - програна,
Залишає сміх причинний,
Дуже добре, що коханою -
Жоден не назвав мужчина.