Вiтання

Светлана Кравчук 379
Дорога Марія!
 
Щиро вітаю з Днем народження!
Бажаю Вам квітів та мирного неба,
Грошей та здоров’я надміру, надтреба!
Хай доля лиш щастя дає на долонях,
Примножує відбиток мудрості в скронях.
Черпайте наснагу,
Плекайте терпіння!
Добру – перевага,
У справах – везіння!
Хай здійсняться мрії!
Хай будуть достатки!
Хай серденько гріє
Дівча та хлоп’ятко!
Життя подарунки – божественні дива!
Бо й ви народились сьогодні вродлива!
Всміхайтеся сонцем,
Встигайте все вітром.
В сім’ї – оборонцем,
Хай муж буде, й світлом.
Кохання – безмежність,
І звершень всіх вежність!

© Copyright: Кравчук Світлана Миколаївна, 2019
10.08.2019
12:07

З любов’ю та повагою
Світлана Кравчук
для Марії Назаркевич