Агул

Гасан Раджабов
Агул зе иркъвура ай гам,
Агуле иркъвуран муккам.
Агул зе дардунин дарман,
Агуле дадарин ватан.

Бици ватан вун кьябе зе,
Вун ахиратин хале зе.
Ада дуйил сара канеф,
Ве ислах бяле: иркъв алеф.

Бици ватан баха ватан,
Иркъвари ае нур ухтан.
Бици ватан бага ватан,
Чвас ми сувар хурай бустан.

Агул зе иркъвура ай гам,
Агуле иркъвуран муккам.
Агул зе дардунин дарман,
Агуле дадарин ватан.

Хе милатис куват ирай,
Гава суван килар ухяс.
Хе милатис кудрат ирай,
Гумурдин хе хилар ухяс.
=======================