Аркуш

Сергей Комарецкий
На аркуші мережево гілок
Провокує з'яву кількох рядків.
Наче фото мимохідь думок
Назнімає вправний об'єктив.

Аркуш чистий, хмарка пробігла.
Чи то слабкий у мене фоторозчин?
На аркуші сльозинкою роса,
А я мовчу - це для папіру злочин!