Побажання!

Валентина Коц
Ми дякуєм Богу за те, що ти є,
Ти світло у темнім віконечку.
Велике для кожного серце твоє
Зігріє усіх наче сонечко.

Рідненька матуся, бажаєм тобі
Всміхатися більше й радіти.
Здоров'я та щастя, щоб мала в житті –
За це твої моляться діти.

Нехай Сонце Правди промінням ясним
Й надалі веде шляхом віри.
Та з Неба дощі дарунків рясних
Зіллються на тебе без міри!