але сьогоднi не до жарту

Галина Би-Локур
Простим метеликом в вікно
б’ється, б’ється долі правда,
здається це було давно,
але сьогодні не до жарту...

Зашкорубла тонка криця
і слів незабутих ланцюжок,
торкається мінорно серця,
і плаче скрипка в вирії думок.

А літо, воно, як сонце в косах,
прокралося поміж рядки,
а я ступаю в теплих росах,
іду до тебе напрямки.