Цi руки, цi губи, цi очi сумнi...

Людмила Татур
Не треба корити,
Не треба образ,
Не треба твоїх
Не прикритих відраз.

     Що бУло, то бУло...
     БулО, як вві сні -
     Ці руки, ці губи,
     Ці очі сумні...
   
Хотілось носить
Тебе на руках,
Хотілось любити
Тебе у віках.

     Що бУло, то бУло...
     БулО, як вві сні -
     І руки, і губи,
     І очі сумні...

Сьогодні з тобою
Ми в різних місцях...
І все що було в нас -
Пішло в забуття.

      Ці руки, ці губи,
      Ці очі сумні...
      Я думаю, певно,
      Наснились мені.