Вже знов весна, але чогось так сумно

Владимир Ольховой
Вже знов весна, але чогось так сумно,
Душа моя так хоче перемін.
Кохаю любу паночку безумно,
Час не спішить, а я жадаю змін.
Кохаю любу паночку безумно,
Час не спішить, а я жадаю змін.

А дні летять, як птахи, так буває.
Як жив без неї сам, не знаю я.
Десь соловей на гілочці співає,
А я в журбі шепчу її ім'я.
Десь соловей на гілочці співає,
А я в журбі шепчу її ім'я.

Навіщо дали боги таку долю,
І жити порізнь зверху так дано.
Кохання нам завдало тільки болю,
Любов дурманить, як пьянке вино.
Кохання нам завдало тільки болю,
Любов дурманить, як пьянке вино.

Роки летять, кохання, мовби квітка,
Цвіте назло, хоть перешкод і тьма.
Одна на світі є жаданна жінка,
От тільки долі спільної нема.
Одна на світі є жаданна жінка,
От тільки долі спільної нема.