Ура, канiкули!

Олександр Мачула
(Вступ до книги для дітей «Морські канікули)

Закінчилися уроки,
скоро-скоро літні дні.
На канікули в Затоку
ми поїдем до рідні!

Нас чекає тепле море,
чайки, хвилі, чистий пляж…
Світові морські простори
чи курортний антураж?

Це питання вже з півроку
не дає спокою всім…
Залишилось кілька кроків,
все невдовзі розповім!

Другий варіант  останнього куплету:
Це питання кілька тижнів
не дає спокою всім…
Про мандрівку дивовижну,
все докладно розповім!

12.08.2019

Хотілось би дізнатися, який із варіантів останнього куплету Вам сподобався більше.