Вiншаванне!

Славик Домейка
Ты не лічы свае гады
Не падганяй судьбы хвіліны.
Сабой застанься назаўжды!
І захавай душы глыбіні!

Шануй усьмешку і любоў,
Сумленне,трапяткое сэрца!
Напрыканцы прыгожых слоў!
І з марамі ў жыцці сустрэцца!

Жадаю чарадзейных сноў!
Крынічку ў лесе,і мясціны
Не забывай сваіх сяброў
Буслоў ля хаты,ўспаміны!

*     *      *       *