Додому

Александр Шевченко 62
Дорога до рідного дому:

Коли буваєш рідко вдома,
І є далекою дорога,
То не зважай на свою втому -
Порадій рідному порогу...

Бо, може то Господня Воля,
Що тобі шанс такий дає -
Ще раз задуматись про долю,
Перечитать життя своє...

Може, в дорозі знов згадаєш -
Дитинства той щасливий час,
Який, ти може забуваєш,
Коли у справах повсякчас...

Не стане швидшим шлях додому -
Від надсучасних потягів,
Бо справжня істина в другому -
Частіш провідувать батьків!!!   

12-08-19.