ЩОСЬ антенне - душа, пташа

Зозуля Юрий Павлович
До-братсько-окупантське, то і свіжа межа: ні дня, ні каїну, ні юді, не рідня; й нЕчисті поріг по ріг, решті в оберіг.


душа є крихта Божа,
дитинка, з Батьком схожа;
усім: теплом, диханням,
найліпшим сподіванням...

вона наставниця в мені...
як добре, що такі й ніч, й дні!
і кожна мить бринить в жнива!!
й пісень співа, та не в дива!!!

моя спільна з небом...
моя спільна з Богом...
моя спільна з вами...
оця пташечка душа...