Пiд сонцем спекотним, у неба обiймах

Петренко Ольга
Під сонцем спекотним, у неба обіймах
Так гаряче дихає простір полином,
Розчісує вітер ковИла сивини...
І марево срібне до обрію лине.

У травах пахучих липневого раю,
Напоєних духом степів віковічних,
Натхнення і радість я спрагло вбираю,
Чуттєвості руни карбую магічні...