Весняний настрiй

Петренко Ольга
Весняні настрої розбурхують чуття -
Назустріч травню, сонцю, небу, мріям
Здіймається окрилена надія
І сенсом радісним наповнює життя!..

Фантазій буйство тче серпанок дум...
І, зачарована природи первісним розмаєм,
Душа утішно і солодко завмирає,
Ввібравши сонця і весни живлющий струм!...