Мелод я поля

Виктор Худаков 4
Я чую мелодію поля,
Щоліта, у ріднім селі,
Бо це, моя праця і доля
І хліб запашний на столі.
Співають ячмінь і пшениця,
Співають жита золоті
Моя невичерпна скарбниця,
Дари мого поля святі.

Мелодія хлібного поля,
У серці моєму жива,
Земля моя правда і воля,
Добірні, як зерна слова.
О дай мені Боже уміння,
Молитись, за рідне село,
Щоб колосом стало насіння,
Що в землю вологу лягло.

Вишневий садок біля хати
І срібна роса в спориші,
Учила добру мене мати,
Не маючи зла на душі.
Люблю, я тебе Україна,
За все, що даруєш мені,
У мене душа солов’їна,
Хай поле співає пісні.