Щастя звуки

Лю Нели
Коли панує спокій у душі
Й думки бентежні серце не псують,
Значить дійшов ти на шляху вже до межі,
Де освідомлюєш найголовнішу суть.
Все тимчасово, все проходить у житті...
Радість і горе, зустрічі й розлуки...
Миттєвості  буття - звичайні і святі.
Майстерність буднів - чути щастя звуки.