Укр. Ой, Микита, ти Микита

Анатолий Ляпатинский
Ой Микита, ти Микита
що ж ти наробив,
сам їздиш ко всьому світі
циганам - заборонив.
Вони живуть без турботи,
у циганському селі,
та не прагкуть до роботи
на наділеній землі.
Своїх коней замінили
на залізні " жигулі ",
не роблять і не робили
на нашій землі.
І немає вже Микити
і соратників немає,
лише вихідні суботи
наш народ вітає.

Колись почув і прочитав народні строки про Хрущова і вирішив дописати та висвітлити для загального обзору ці рядки.