Её достояния республики бублику уже не отстоять!

Василь Юг
"А вона як завиє, замовкають і вовки!.."

"Завивається повія не поземкою ль в степу?.."

"Жити по Вію
Привчили віки.
Люблять повію
За вії кийки!.."