До тебе лину, ти прекрасна...

Влад Селезнев
Чому наснилася мені
Та пані мила ясноока.
Не тішать знову літні дні,
Поету сумно й одиноко.

Що підсумком отримав він,
То спогади малюють небо.
Ти промайнула мов той дзвін.
Я відчуваю що нам треба...

Ми прагнем мира та добра,
Кохання щирого й достатку.
Ти поруч - щастя, ні – журба,
Тебе я вип'ю без остатку.

Чому наснилася мені
Та дівчина, яку кохаю.
З тобою ніжними всі дні,
Тож повертайся, я благаю...

Немає сенсу битись в кров,
Тут кожен обирає власне.
На повну житиме любов,
До тебе лину, ти прекрасна...