помiрнiсть

Гелена Смилянская
кохає літо свої трави/квіти
і палко те чуття вливає в дії теж,
поглянь на поле,
бачиш спалені стеблини,
це все любові спалені серця,
бо хто кохає над усе,
відразу палить,
надміром падає у душі
серця крик про те,
що почуття повинні буть
настільки мудрі,
щоб не палити,
тільки зігрівать
і спокій, впевненість плекать,
що серця  лінія її —
усе життя твоє

09.14
14.08.2019