не мина

Гелена Смилянская
приємний ранок,
свіжість ледь помітна,
та все ж є,
вітають квіти день,
шепоче листя тихі гами,
усміхнене лице твоє
підтвердження тому,
що сонце не минає
в душах,
нічого,
що прийде зима,
остудить землю,
снігом світ засипе,
та не засипе почуття мої
до тебе
навіть й серед
холоду тих худих привітів

09.25
14.08.2019