Ти торкнулась рани моei

Бондаренко Михаил
Ти торкнулась рани моєї

У сльозах ти ростила мене,
Коли серце боліло і нило,
Ти торкнулась рани моєї,
І мій світ наповнився злом.

І весь дух пітьма захопила,
Опустошила і витрясла радість,
А тепер над тілом похмурим,
Ти стоїш на колінах в журбі.

Припини мої крики гіркі,
У кутку, де жадоба і гріх,
Залиши вмирати на дні,
Щоб ніколи не бачити рани тяжкі.